Tarieven

Tarieven van Logtica

Bij Logtica betaalt u voor het eerste half uur €10 en daarna €5 per kwartier. U betaalt standaard €10 voorrijkosten indien u woonachtig bent in (de omgeving van) Rotterdam of Ridderkerk. Voor particulieren zijn deze tarieven inclusief BTW, voor bedrijven zijn deze bedragen exclusief BTW.


Voorbeeld 1:

U wilt graag een nieuwe draadloze printer geïnstalleerd hebben en de beveiliging van uw thuisnetwerk laten controleren. We zijn hier in totaal 1.5 uur mee bezig. U betaalt dan €30 + €10 voorrijkosten.


Voorbeeld 2:

U denkt een computervirus te hebben. Bij het onderzoek van uw PC wordt echter geen computervirus geconstateerd, maar blijkt de oorzaak van de problemen te liggen in het RAM geheugen (een belangrijk onderdeel van uw computer).

U betaalt dan de tijd voor het stellen van deze diagnose (met een minimum van een half uur) en de voorrijkosten.

U krijgt vervolgens advies over welk type RAM geheugen u zou kunnen aanschaffen, maar u bent uiteraard niet verplicht om tot reparatie over te gaan.

U kunt het RAM geheugen zelf aanschaffen en installeren, maar dat kunnen wij uiteraard ook voor u doen. Daar maken we dan graag een vervolgafspraak voor. Wij zorgen in die vervolgafspraak dan voor koop en inbouw van het RAM geheugen.